Subaru Special

OTSONOINTI

Otsonointi on ainoa oikea ja tehokas tapa hävittää monenlaiset hajuongelmat rakennuksista, autoista, asuntovaunuista, veneistä, ym. Otsoni hävittää haitallisia bakteereita ja allergianaiheuttajia, sekä homeen, kosteuden, polttonesteiden, tupakan, eläinten, kalman ja savun aiheuttamat hajut pysyvästi. Otsonointi ei peitä epämiellyttäviä hajuja keinotekoisesti vaan poistaa hajuongelman ja jättää otsonoidun tilan täysin hajuttomaksi. Vaikeissa tapauksissa esimerkiksi henkilöauton istuimet ja muu verhoilu pestään ensin painehuuhtelulaitteella ja otsonointi suoritetaan sen jälkeen.

OTSONOINNIN KEMIA
Otsonointi on luonnonmukainen menetelmä. Otsonia syntyy jatkuvasti auringonvalon vaikutuksesta sekä salamaniskujen seurauksena. Otsonointilaitteet jäljittelevät molempia tapoja. Kaksiatominen happi, jota muutenkin hengitämme, muuttuu prosessissa trimolekulaariseksi muodoksi, otsoniksi. Tämä oksidantti on tunnetuista hapettajista voimakkaimpia - 1300 kertaa voimakkaampi kuin yleisesti käytetty kloori.

Otsoni käy hanakasti erilaisten pienhiukkasten, bakteerien, hajumolekyylien ja kemikaalien kimppuun. Reaktiossa syntyy pieniä määriä hiilidioksidia, happea sekä pääasiassa harmittomia yhdisteitä. Materiaalin väreihin tai pintojen rakenteeseen lyhytaikainen otsonointi ei vaikuta.

Käyttökohteet
Ajoneuvot ja asuntovaunut (esim. tupakan tai lemmikkien jättämä haju)
Asunnot, yksittäiset huoneet, kesämökit
Hinnat alkaen 99,00 €
(h-autot, pelkkä otsonointi ilman verhoilunpesua)

Epäpuhtauksia joita esim. ajoneuvosta voidaan poistaa ostonoinnilla:
Tupakan haju
Eläinten haju ja allergeenit
Maalin hajun poistaminen
Ruoka-aineiden haju
Homeen poistaminen / tuhoaminen
Kemikaalien hajut (liuottimet)
jne.