Subaru Special

Autosmart Silver Seal -kestopinnoitukset maalipintaan

Maalipinnan käsittelyyn on monia vaihtoehtoja riippuen maalipinnan kuluneisuudesta ja naarmuuntumisesta. Lähes virheettömän maalipinnan hoitoon riittää parhaassa tapauksessa vain pesu ja vahaus ammattikäyttöön tarkoitetulla kestovahalla ja mahdollisesti Silver Seal Nano 2K -pinnoite maalipinnan pitkäaikaiseen suojaukseen. Toisessa ääripäässä pahasti naarmuuntunut ja/tai hapettunut maalipinta käsitellään koneellisesti Prestan hiovilla kiillotusaineilla ja vaurioitumisasteen mukaisella villalaikalla. Vaurioituneen maalipinnan entistämisen jälkeen käsittely vahalla ja mahdollisesti Silver Seal Nano 2K -pinnoitteella.

Todella uskomaton kiilto!
Takuu kolme vuotta!
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. (Kolaritapauksessa vakuutusyhtiö korvaa pinnoitteen.)
Tekniikan Maailma testasi kestopinnoitteet, Silver Seal Nano 2K voitti!

Katso alla olevat ennen ja käsittelyn jälkeiset kuvat:

Kemiallista huipputeknologiaa.
Auto on asunnon jälkeen yksi ihmiselämän suurimmista investoinneista. On luonnollista, että haluamme auton näyttävän hyvältä ja säilyttävän jälleenmyyntiarvonsa mahdollisimman hyvin. Silver Seal Nano 2K-maalipinnan kestopinnoite antaa korkean kiillon, sekä muodostaa helppohoitoisen ja kestävän suojan maalipinnalle. Tämä ei tarkoita ainoastaan sitä, että auto näyttää hyvältä, vaan se myös korottaa autosi myyntiarvoa.

Autosmart
Silver Seal -pinnoitteen valmistaja Autosmart on yksi Euroopan johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen autonhoitotuotteiden valmistaja. Se on saanut tunnetut ISO 9001, ISO 14001 ja EMAS laatu- ja ympäristöstandardit. Tämä merkitsee tuotteiden ja työmenetelmien korkeata laatua ja ympäristöystävällisyyttä. Autosmart -tuotteet ovat Ruotsissa johtavassa markkina-asemassa ja Suomessakin Autosmart -tuotteet ovat erittäin suosittuja autonhoidon ammattilaisten keskuudessa. 9001 ja 14001 ja EMAS -standardit pitää ansaita, niitä ei voi ostaa. Autosmart tekee jatkuvaa testi- ja kehittelytyötä ja on siksi Euroopan johtavia autonhoitotuotteiden valmistajia.

Silver Seal pinnoite
Silver Seal on pinnoite, joka jättää likaa ja vettä hylkivän pinnan. Tuote suojaa myös oksidaatiolta, kulutukselta, liuotinaineilta, auringonvalolta ja laskeumilta. Silver Sealillä on testien perusteella markkinoiden paras kestävyys olemassa olevista pinnoitteista. Kestävyys on kolmeen ( 3 ) vuoteen saakka. Silver Seal pinnoite on valmistettu käyttäen laadunvalvontajärjestelmää BS EN ISO 9001 sekä sertifioitua ympäristöön sopeuttamisjärjestelmää ISO 14001.

Silver Sealin kovettumisaika on noin 12 tuntia 20 asteen lämpötilassa. Kovettumisaikana maalipintaa ei saa altistaa suolalle, kosteudelle tai lialle. Autoa ei tule pestä pesu- tai puhdistusaineilla 14 päivään käsittelyn suorittamisesta pinnoitteen kovettumisen varmistamiseksi.


Käyttökohteet: Autot.
Soveltuu kaikentyyppisille lakka- ja maalipinnoille.
Maksimaalisen kestävä ja suojaava vaikutus.
Alhainen hapettuman ja naarmujen poistokyky.
Ei sisällä silikonia tai hioma-aineita!

Takuutodistus
Käsittelystä annetaan kirjallinen takuutodistus, joka pätee myös vakuutusyhtiöissä. Jos autoa joudutaan vakuutusyhtiön toimesta maalaamaan on vakuutusyhtiö velvollinen korvaamaan uuden käsittelyn maalatulle alueelle. Käsittely suoritetaan osittain koneellisesti sitä varten suunnitellulla laitteella.

Halutessasi lisätietoja Silver Sealin sopivuudesta autollesi, ota yhteyttä!

SPL - Motor Oy
0400-978 458
050-3431 524